skip to Main Content

Ažuriranje CEPF-om Ekosistem profil Mediteranskog bazena

CEPF (Critical Ecosystem Partnership Fund) vodi proces ažuriranja profila ekosistema u Mediteranskom bazenu. Javne konzultacije za ovaj proces provodi se kroz dva paralelna i simultana procesa.

On-line konzultacije je pokrenut paralelno sa serijom nacionalnih konzultacijskih sastanaka koji se održavaju kroz vruće točke (hotspot).

Za učesnike na nacionalnim konzultacijskim sastancima, ova Internet stranica pruža mogućnost uvida u on-line informacije unaprijed/prije same radionice. Osnova svrha je da pomogne u pripremama za radionicu i olakšava u pripremi za aktivno sudjelovanje i davanja svog doprinosa na radionicama.

Za one koji sudjeluju na nacionalnim sastancima, potičemo da svoj doprinos pruže/dadnu na samim radionicama/nacionalnim konzultacijskim sastancima, nego putem Internet stranice. Međutim, ovu Internet stranicu možete iskoristiti kao vaš doprinos pružanjem informacija i podataka nakon radionice, za sve ljude koji nisu bili u mogućnosti prisustvovati na samim sastancima.

Pogledajte: CEPF-om Ekosistem profil Mediteranskog bazena

Naročito bi voljeli i željeli veću uključenost eksperata u pružanju svog doprinosa kroz svoj osvrt na granice KBA, pruže/dadnu više informacija o području i vrstama koji su nazočni na tim područjima. Također mogu uključiti informacije koje će pomoći u definiranju KBA granica, posebno gdje dolazi do preklapanja granica, kao i informacije i podatke o vrstama koji će pomoći u utvrđivanju usklađenosti KBA područja sa novim IUCN KBA standardima.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi Internet stranice i korištenjem iste, kontakt osoba je Sašo Gorjanc [saso.gorjanc@gmail.com]

This Post Has 0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back To Top
Search