skip to Main Content

Časopis EKO Hercegovina br. 8

Riječ urednika…

ponovo s vama, s novim temama i dilemama.

Prva dilema, što staviti u ovaj broj od toliko tema, a svaka je za sebe posebna. I koliko god htjeli se nametnuti s nekom novom, stvarnost nas vraca na život i one životne, svakodnevne. Jedna od tih danas svakodnevnih, onih o kojima pricamo za kavom ili dok se vozimo kroz ovaj naš krš je smilje. I eto, niti mi nismo mogli pobjeci od onog što je zaokupilo cijelu Hercegovinu i odlucili smo dati mu vodecu ulogu izmeu ovih korica. Tim prije što su za uzgoj smilja potrebna velika  nancijska sredstva za pripremu zemljišta, jer ova samonikla biljka uspjeva na prirodnim, ocuvanim i nezagaenim staništima. Meutim, necemo samo pricati o smilju nego, tu su i druge interesantne teme poput energetske ucinkovitosti, ulaganja u elektro sektor, teme iz turizma, zaštite prirode, dogaanja i informacije vezane za pojedine projekte ili ureenja interijera.

Sve u svemu, ovaj broj Vam nudi zanimljive i poucne informacije kroz koje cete nešto više saznati o dogaajima u našem okruženju.

I naravno, ako u ovom broju nismo pogodili ono što vas zanima, ocekujemo vaše sugestije i preporuke za onaj naredni broj.

A do tad, lijep pozdrav i ugodno citanje.

This Post Has 0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back To Top
Search