skip to Main Content

Javna rasprava o Nacrtu Zakona o zaštiti prirode

Ministarstvo trgovine, turizma i zaštite okoline HNK organizuje Javnu raspravu o Nacrtu Zakona o zaštiti prirode koja će biti održana u srijedu, 22. februara u 1000 sati u sali Skupštine HNK, Jakova Baruha Španca br. 2, Mostar.

Pozivamo zainteresovane da prisustvuju Javnoj raspravi kako bi svojim komentarima, prijedlozima i sugestijama dali doprinos definisanju što je moguće kvalitetnijih pravnih rješenja Nacrta Zakona o zaštiti prirode.

Tekst Nacrta Zakona, Obrazac za dostavljanje komentara i prijedloga kao i spisak zainteresovanih lica za dostavljanje komentara na tekst Nacrta Zakona, možete preuzeti u prilogu.

Molimo zainteresovane da učestvuju u Javnoj raspravi i/ili da svoje komentare, prijedloge i sugestije dostave u pisanoj formi na adrese elektronske pošte: priroda@mtto-hnz-k.ba ili okolis@mtto-hnz-k.ba.

Krajnji rok za dostavljanje pisanih komentara, prijedloga i sugestija je petak, 10. mart 2017. godine.

Za sva dodatna pitanja, kontakt telefon je: 551 324.

Ministarstvo će sve inicijative, prijedloge, sugestije i komentare izrečene u Javnoj raspravi ili u roku dostavljene u pisanoj elektronskoj formi  razmotriti i uzeti u obzir prilikom izrade Prijedloga Zakona o zaštiti prirode.

Nacrt Zakona o zaštiti prirode

This Post Has 0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back To Top
Search