skip to Main Content
Van Nastane Aktivnosti škole “Lipanjske Zore” – Višići

Van nastane aktivnosti škole “Lipanjske zore” – Višići

Još jedna u nizu izložbi i kulturnih predstava koje su učenici Osnovne škole “Lipanjske zore” – Višići” upriličili svojim kolegama, profesorima, roditeljima i članovima nevladinih organizacija Neretva Delta Forum, Udruga “EHOO”, udruzi “Čaplja” i Ekološkoj udruzi “Lijepa naša” – Čapljina.

Učenicima su se predstavili foto-izložbom rijeka u slivu Neretve i Trebišnjice, te plakatom o aktivnostima koje je ekološka sekcija provodila tijekom “Praćenja zdravlja rijeke Neretve”. Članovi dramske sekcije predstavili su se igrokazom o pticama i još jednom na kreativan način ukazali na važnost močvarnih staništa, ali i zaštite i očuvanja ptica od nekontroliranog lova.

Aktivnosti se održavaju u okviru projekta “Rijeka” i projekta “Dječjeg samita o okolišu”, te “Dječjeg kulturnog samita” koje podupiru Fond za zaštitu okoliša Federacije BiH, Federalno ministarstvo kulture i športa, te Vlada Hercegovačko-neretvanske županije.

Posebnu zahvalnost za podršku organizaciji foto-izložbe i dramske predstave dala je ravnateljica škole Nada Pažin, Ljilja Pažin, Marijana Matić i Marina Galić.

This Post Has 0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back To Top
×Close search
Search